Tekentherapie gratis

 

In januari geef ik gratis tekentherapie consulten. Voor wie dat wil. Jong, oud, man, vrouw, samen kan ook. Want, ik loop helemaal warm voor het tekenen als instrument en gun het iedereen daar een keer kennis mee te maken.

Spelregels

  • De consulten zijn overdag en doordeweeks.
  • Stuur een mail naar nicolette@alsdezon.nl, dat kan nu ook al.
  • Een gratis consult per persoon.
  • Lokatie: Als de zon, Hoofdstraat 154, 9686PJ Beerta

Tekentherapie

Er ligt van alles in ieder van ons opgeslagen waar je geen verbinding mee hebt. Dat is onbewuste informatie. Als je tekent of schildert laat je deze informatie zien, zodat je er contact mee kunt maken. Het onderliggende probleem wordt zo zichtbaar, benoembaar en voelbaar gemaakt. De tekentherapeut en de cliënt onderzoeken samen het ontstane beeld. Op die manier kan de cliënt er ook afstand van nemen en het probleem objectiever bekijken. Door aan/over het beeld vragen te stellen en de tekening samen te lezen, ontstaan nieuwe perspectieven voor een oplossing van de hulpvraag. Zo kan verwerking op gang komen.

De cliënt krijgt nieuwe inzichten, het zelfhelende vermogen wordt aangesproken en versterkt. Zo zie je dat mensen met bepaalde problemen na afloop met voldoening terugkijken en trots zijn op het uiteindelijke resultaat.