Cursus Mandala-Orakelkaarten maken

Cursus Mandala-Orakelkaarten maken.

Maak je eigen orakelspel tijdens deze jaarcursus met jouw persoonlijke symbolische beelden.

Het mandala-orakelspel is een spel van 42 kaarten dat je zelf maakt.

Het is gebaseerd op universele levensthema’s zoals de chakra’s, moed, humor, de zon, liefde en je eigen levenservaringen. Als inspiratie diende het traditionele eternity game uit India.

Elke les ga je aan de gang met vier thema’s. Ingeleid door een meditatie, visualisatie, lichaamswerk, soms begeleid door inspirerende muziek, laat je het thema op je inwerken. Vervolgens teken je intuïtief, schrijft woorden die in je opkomen en laat herinneringen en emoties stromen. Deze associaties waarin je verstand en gevoel combineert, neem je mee naar huis. Je maakt nog wat schetsjes, en tekent uiteindelijk jouw kaart. Zo vormt elke kaart een deel van jouw persoonlijke reis. Je komt bij thema’tain’twaar je je nog niet zo mee bezig hebt gehouden.

Je maakt je orakelspel in de mandalavorm om het wezenlijke van ieder thema totaal te beleven. Aspecten van het bewuste, het onbewuste, het verleden en de toekomst komen aan bod in de cirkel. Het midden van het beeld is het hier en nu, wat nu speelt.

Het maken van je eigen orakelspel is een boeiende inspirerende en creatieve ontdekkingstocht binnen jezelf.Voor als je graag tekent en je wilt verdiepen en laten aanraken door levensthema’s.

Het spel dat je maakt is een gereedschap om te leggen als je met een bepaalde vraag zit of om te gebruiken met je cursisten of andere.

 

Willy: “ik vind het heel bijzonder om een periode van 3 weken met een thema bezig te zijn zoals macht of zon. Het werkt in alles door en is een verrijking”.

  • 11 lessen van 10 tot 16 uur
  • Start: woensdag 15 januari 2020
  • Frequentie: elke 3 weken.
  • Lokatie: Als de zon, Beerta
  • Kosten 660 euro, kan in termijnen.
  • Bij betaling in een keer voor 15 december:  630 euro