Ervaringen van deelnemers die de opleiding hebben afgerond

“Het heeft me op persoonlijk vlak de ruimte gegeven om een stap te maken naar (naar ik hoop) iets wat dichter bij mijn hart ligt. Ik heb een sabbatical genomen en heb me laten ontslaan om zo ruimte te hebben om te onderzoeken wat ik verder met dit vak wil en kan.”

“Alles wat ik op dit vlak weet heb ik van jou of door jou geleerd! Je bent integer en enthousiast. Ik heb nu een schat aan informatie die ik kan gebruiken om in mijn eigen praktijk in te zetten.”

“Ik heb er veel van geleerd, heb echt in die 2 jaar weer groei doorgemaakt.”

“Door het bespreken van de tekeningen met een groepje in steeds weer een andere rol dat heeft me veel gebracht. Dat vond ik ontzettend moeilijk maar uiteindelijk leer je echt goed te kijken en luisteren en goede vragen te stellen.”

“Het presenteren voor de groep is ook goed geweest voor mijn ontwikkeling. Iedere keer een opdracht was ook erg fijn. Een stok achter de deur om te blijven tekenen.”

“Ik geef nu zelf tekenworkshops, dat is ontzettend leuk om te doen. Ik kan veel gebruiken van wat ik geleerd heb in de opleiding, dat is erg fijn.”

“De opleiding sloot goed aan bij mijn interesse in tekenen als therapiemogelijkheid.”

“Ik vond de cursusdagen inspirerend en ik heb er veel van geleerd. De samenwerking met de andere cursisten en jou als cursusleider voelde veilig.”

“De opleiding gaf een bevestiging dat er meer is dan alleen werken met je hoofd en verbaal.”

“Op persoonlijk gebied heb ik weer een stukje van mezelf ontdekt en nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, maar ook de grenzen van wat ik wel of niet wil.”