Tekentherapie ook online

Tekentherapie, iets voor jou? Probeer een online consult. Voor wie dat wil. Jong, oud, man, vrouw, samen kan ook. Want, ik loop helemaal warm voor het tekenen als instrument en gun het iedereen daar een keer kennis mee te maken. Mijn ruime werkruimte is natuurlijk ook beschikbaar als je liever komt.

Spelregels

  • De consulten zijn overdag en doordeweeks.
  • Stuur een mail naar nicolette@alsdezon.nl of app 0627181172
  • Introductie tarief €25

Tekentherapie

Er ligt van alles in ieder van ons opgeslagen waar je geen verbinding mee hebt. Dat is onbewuste informatie. Als je tekent of schildert laat je deze informatie zien, zodat je er contact mee kunt maken. Het onderliggende probleem wordt zo zichtbaar, benoembaar en voelbaar gemaakt. De tekentherapeut onderzoekt samen met jou het ontstane beeld. Op die manier kan je er afstand van nemen en je probleem van een afstandje bekijken. Door aan/over het beeld vragen te stellen en de tekening samen te lezen, ontstaan nieuwe perspectieven voor een oplossing van de hulpvraag. Zo kan verwerking op gang komen.

Je  krijgt nieuwe inzichten, je zelfhelende vermogen wordt aangesproken en versterkt. Na afloop kijk je met voldoening terug.